Megérkezett az újabb gasztro-csalódásom: a híreket olvasva, hogy példul az áruházakban vásárolható csirkék között csak egy (!) ment át a mércén....de még ezen is túlszárnyalt mindaz, amit a pangasiuszfiléről írtak.
Néhány éve szerettük meg ezt a halfajtát mert olcsó volt, szálkamentes, könnyen feldolgozható és húsa nem volt halízű....most meg dobhatom ki, amit a hűtőben félretettem, mert sz@rt nem akarok enni!
Itt olvasható a cikk :
3 megjegyzés:
Ez NAGYON DURVA!!!!!!Nekem is van a fagyasztóban.....Ilyent sem kell többet venni....
Üdv, tudna adni egy linket, ahol a csirkés cikk elérhető? Köszönöm. Vagy ha nem, összefoglalná, mégis melyik ehető?
Én kedvelem a pangasiust, még soha nem ettem rossz állagú, rossz ízű belőle sütött ételt. Szerintem ez a konkurrencia ellenpropagandája, olyan mint amikor a Négy mancs akarta tönkretenni a magyar libatenyésztőket.
Mellesleg a szárnyasoknak, disznóknak is eléggé fura tápokat adnak. Az utóbbiakat sok helyen még ma is moslékkal etetik, s az állat a saját sz@rát is megeszi.
Megjegyzés küldése