2012. január 19., csütörtök

River Cottage minden napra!


Kedvencem lett a Sprektumon hétköznap délelőttönként illetve hétvégén is futó sorozat.
Egyre jobban szimpatizálok azzal az életmóddal, amit Hugh Fearnley-Whittingstall sugall és a hétköznapi kűzdelmekben olykor megfáradt romantikus lelkem most már nem csak egy Jane Austin-féle lányregénybe, vagy idillikus Agathe Christie-féle kisvárosi világába vágyódik, hanem egy ilyen jellegű angol közösségbe is.
River Cottage egyike a rengeteg angol bio-öko faromok közül, amely saját termésükből és az általuk nyújtott - falusi turizmus jellegű - szolgáltatásokból tartja fenn magát.
Hugh Fearnley-Whittingstall az ismert angol szakács, jónéhány  évvel ezelőtt hagyta maga mögött a nagyvárost és vidéken házat bérelt, majd önfenntartásra rendezkedett be. Mindennapi teendőit a Sprektumon futó sorazatokon keresztül nézhetjük. Hihetetlen könnyedséggel, találékonysággal varázsolja elénk az ételeket is.

4 megjegyzés:

Daisy írta...

Nekem is nagy kedvencem!
Már ismétléseket is láttam többször, de nem tudom megunni.
Volt műsora a Paprikán is és a dekón is--- az most a Spektrum home.
Sokat jegyzeteltem a receptjeiből és néhányat el is készítettem már.

Turák Kinga írta...

ha újra adják, akkor rákeresek, aztán nézem is, mert imádtam anno!!!

Marmalade írta...

Kinga, a Sprectumon hétköznap délelőttönként ismétlik illetve a Sprectum Home-on szombat, vasárnap most is mennek bizonyos részek, este 22.30-kor!

Zsená írta...

Sziasztok! Vasárnaponként 9.30-tól a Spektrumon, majd 10.30-tól a Spektrum Home-on megy most épp az Én és a zöldségeim. Nekem megvan DVD-n az egész Kapa, kasza, fakanál. Annak hatására kezdtünk kicsit máshogy élni idehaza. A DVD-t időnként lehet kapni az Auchanban 500 Ft-ért.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails