- 1. Mi alapján főzök, és hol keresem az inspirációt?
Imádom a konyhaújságokat nézegetni, de csak nagyon keveset használok fel belőlük. Az viszont biztos, hogy a legtöbb inspirációt az utóbbi egy évben a netről és a blogokról vettem. Rengeteg recept van, amit ki kellene még/már próbálnom, de sajnos nincs rá idő.Ezért muszáj elővenni harmincadszor is a jól bevált gyors fogásokat.
- 2. Betartom-e a receptekben leírtakat?
A süteményeknél azért jobban igyekszem kordában tartani magam.De azért itt is előfordul, hogy egy kicsit jobban meglendül a cukrot adagoló kezem, vagy a fahéjból, esetleg citrom-vagy narancshéjból több kerül a masszába, mint az előírás. Csak nagyon kevés az a recept, amit szigorúan betartok.
- 3. Mi alapján választom ki a holnapi ebédet, vacsorát?
…De most megpróbálok valami tudatosságot vinni a dolgokba, mivel fogyókúrázom, és már egy hete a BA Súlykontoll programjának a 3. napjánál tartok, mert vagy nem eszem semmit egész nap, vagy leesik a vércukor szintem és akkor gyorsan egy kis csoki, vagy aszaltgyümölcs! Szóval katasztrófa. Szegény BA, ha látná! Tehát most elővettem az egyik Good Foodot, kiírtam az alacsony kalóriás ételeket, a hozzávalókat összegyűjtöttem, és juhéjjj!!!!l Éljen a tudatos tervezés!
Úgy tűnik, hogy most már mindenkit utolért a kördés. Talán továbbítanám Zsé,-felé hogy ne unatkozzon, bokros hivatali teendői és gasztro flörtjei mellett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése