2011. január 20., csütörtök

Számvetés: Ma van a szülinapom!


Ma egy kicsit rendhagyó leszek és magamhoz képest talán kicsit sok is! A blogom ma 4 éves, és bevallom eddig még sem az 1-t, sem a 2-t, sem a 3-t nem ünnepeltem meg. Ma viszont bulizom és nosztalgiázom és többször is bejelentkezem!

Négy évvel ezelőtt kezdtem el a blogot, egy kedves szerkesztői únszolásnak engedve, mivel recepteket kisebb-nagyobb anyagokat, életmóddal, táplálkozással kapcsolatos cikkeket, interjúkat írtam már korábban a Magyar Konyhának, a Diéta & Fitnesznek és a Nők Lapja Cafének. Akkoriban még csak a nagyágyúk blogoltak (Chili és Vanilia, Lila füge, Kakaóscsiga, Aubergine, Dalla Cuccina és Domestic Gadness), emlékszem éjfélig bújtam a sorokat, az izgalmas konyhai beszámolókat kütyűkről, ételekről, utazásokról, receptekről, életekről, amit mások éltek. Aztán érdekes módon egy baba boomnak köszönhetően az otthon ülő, főzni szeret kismamamák is tollat ragadtak, nagyjából egy időben: 2007 januárjában. Jött Kicsi Vu, Dolce Vita, Ági (aki már korábban is írt) és én is, bár most talán sokan felszisszennek, hogy ebben a sorban Who tha f... is Marmalade?
Sokáig szemérmesen meghúzodtam a háttérben, kínosan ügyelve, hogy blog és a másik énem elkülönüljön, ma már nem bánom, sőt szeretek olykor "dicsekedi" a máshol megjelent anyagaimmal (már ha gasztroval kapcsolatos)
2007-ben még sokat bloggoltam (a régi "kuckómról" folyamatosan töltöm fel az akkori anyagaimat, de egy kicsit még le vagyok maradva), aztán mindig jött valami Feladat, az élet el-el sodort és a bloggolást sokszor a háttérbe szorította.
Pedig szeretem Marmalade-ot, megpróbálom egy kicsit többet babusgatni. Szeressétek hát Ti is!

5 megjegyzés:

Ági, aki főz írta...

Boldog szülinapot! És tényleg gyerek gyakrabban ez után!

Dió Bisztró írta...

Boldog szülinapot!

Ami jó, az jó, aki jó, az jó!!
Bármikor, bármeddig, további sikeres blog írást, főzést kivánok!!

Beastie írta...

Gratulálok és együtt örülök veled a megosztás szép pillanatainak! Én nemrég vagyok toll forgató itt, de nagyon jól elvagyok :) s van akiknek ízlik is, amit alkotok. További sok szép évfordulót!

Marmalade írta...

Köszönöm, igazán kedvesek vagytok!

Doctor Pepper írta...

boldog szülinapot!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails