2012. október 30., kedd

Látogatás a ChocoMe-nél


Nem tudom mi lehet izgalmasabb, a ChocoMe sikertörténete, vagy az, hogy egész nap csordogáló csokikrémmel dolgozik az ember? Múlt héten volt szerencsém megnézni a Manufaktúra új üzemét, ami közel négy hónap építkezést követően készült el, és még a hajvédő nejlonsisak és nejlon cipővédő sem szegte a kedvem a körbevezetéstől.


Itt  már több gép keveri a csokit, speciális formába öntik, majd a rezgőtálca segítségével eltüntetik belőle a zavaró légbuborékokat. A fűszeres, gyümölcsös, magvas feltéteket kézzel szórják rá.
És meglepődve tapasztaltam, hogy a sós és az édes milyen izgalmas ízkombinációt alkot a ChocoMe idei karácsonyi kollekcója egyik tejcsokis  darabjában,vagy hogy a leofilizált málna(a gyümölcsből mínusz húsz fokon kiszippantják a nedvességet) viszont savanyú, és hogy nemcsak Mészáros Gábor  kedvenc színe a lila, hanem ez a kakaóbab színe is!

Karácsonyi kollekció


És azon viszont már cseppet sem lepődtem meg, hogy a ChocoMe kollekciója kedvelt Svájcban, Ausztráliában, Ausztriában, Spanyolországban is.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails